Ronaldo’dan Avrupa’ya son mesaj!

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr ile anlaşan Cristiano Ronaldo, imza töreninde, "Avrupa'da çok iyi işler yaptım, büyük başarılar kazandım. Artık orada işim bitti" ifadelerini kullandı.

SPOR 3.01.2023 21:50:00 0
Ronaldo’dan Avrupa’ya son mesaj!

Cristiano Ronaldo, Manchester United ile yollarını ayırdıktan sonra Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr ile anlaştı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, Avrupa'da kazanacağı bütün başarılı kazandığını ve yeni rekorlar kırmak istediği için Al Nassr'a geldiğini söyledi. Portekizli yıldızın açıklamaları şu şekilde:

"ARTIK ORADA İŞİM BİTTİ"

"Şimdiye kadar kendimi çok iyi hissediyorum, bu büyük kararı vermiş olmaktan gurur duyuyorum. Avrupa'da çok iyi işler yaptım, büyük başarılar kazandım. Artık orada işim bitti. Ben eşsiz bir oyuncuyum. Tüm rekorları kırdım, burada da yeni rekorlar kırmak istiyorum. Asya'ya gelip buradaki gelişime katkı yapmak istedim. Burada tek istediğim oynamak. Hemen yarın oynamak istiyorum."

“SUUDİ ARABİSTAN'DA FUTBOLA OLAN BAKIŞI VE ZİHNİYETİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM”

"Avrupa, Brezilya, Avustralya, ABD ve Portekiz'den birçok teklif aldım ama burayı seçtim. Sadece futbol için burada değilim. Suudi Arabistan'da futbola olan bakışı ve zihniyeti değiştirmek istiyorum."

‘YARINDAN İTİBAREN OYNAMAK İSTİYORUM’

"İnsanları sahada sevindirmek istiyorum. İnsanların ne dediği umurumda değil, kararımı verdim. Burada olduğum için çok mutluyum, ligin çok rekabetçi olduğunu biliyorum çünkü çok fazla maç gördüm. Hocam düşünürse yarından itibaren oynamak istiyorum."


GÜNDEM
1

TSK'dan terör örgütlerine sert darbe! 23 terörist etkisiz hale getirildi

2

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında neler masaya yatırılacak?

3

TL Eylül 2021'den bu yana en değerli seviyesine çıktı

4

31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları belli oldu

5

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biri"

ASAYİŞ