Rengarenk çiçekler pazar tezgahlarını süsledi

Havaların ısınmasıyla beraber pazar tezgahlarında görücüye çıkan çiçekler, görenleri cezbediyor.

EKONOMİ 14.06.2023 11:21:00 0
Rengarenk çiçekler pazar tezgahlarını süsledi

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi'ne kurulan kapalı pazarında satışa sunulan çiçekler görüntüsü ile dikkat çekiyor. Onlarca çeşit çiçeğin yer aldığı tezgâh rengârenk görüntüsü ile adeta gökkuşağını andırırken, evlerinin bahçelerini ve balkonlarını süslemek isteyen vatandaşlar ise çiçeklere yoğun ilgi gösteriyor. 


 Çiçek satıcısı Selahattin Zeybek, havaların ısınmasıyla çiçek sezonunun açıldığı anlatarak, "Çoğunlukla mevsim çiçeklerimiz satılıyor. Güneş şapkası ve aslanağzı satışları iyi ve bunlar bahçe düzenlemesi için tercih ediliyor genelde. Evler içinde petunya, sakız sardunya çeşitlerimiz var. Bu çiçeklere Sakarya'nın Pamukova ilçesinde getiriyoruz bir kısmını da Yalova'nın Altınova ilçesinde getiriyoruz. Bahçe var mevsimlik çiçeklerimiz 5 liradan başlıyor, normal ev çiçeklerimiz 30-35 lira, güllerimiz ise, 50 liradan başlıyor, sarmaşık güllerimiz 100-150 liradan başlıyor" dedi. 


 Çiçek alıcısı Mustafa Çetin, "Bilecik'imize çok güzel çiçekler gelmiş. Bahar gelmiş çiçekler çok güzel ve evimize her çeşitlerinden aldık bahçemize dikeceğiz.

 Bahar gelince her yer şenleniyor çiçekleri görünce daha bir güzel oluyor daha bir hoş oluyor bahçemize dikiyoruz yazı böyle geçiriyoruz" ifadelerine yer verdi. 


                                   


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM