Polis memurunu kafasına cisim atarak şehit eden zanlı adliyeye sevk edildi

Fatih’te polis memuru Zafer Mat’ı kafasına bir cisim atarak şehit eden zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İÇ HABER 24.04.2022 21:51:00 0
Polis memurunu kafasına cisim atarak şehit eden zanlı adliyeye sevk edildi

Olay, geçtiğimiz gün Fatih Ayvansaray Mahallesi Ahmet Rifai Sokak'ta gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Zafer Mat ve beraberindeki polisler bir şahsı yakalamak için bir binanın önünde beklemeye başladı. Bu sırada aranan şahıs tarafından polis memuru Zafer Mat'a doğru bir cisim atıldı. Atılan cismin başına isabet etmesi sonucunda Zafer Mat merdivenlerden yere düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Görevi başındaki Mat’ı kafasına cisim atması sonucu şehit eden zanlı Burhan B. yakalanarak adliyeye sevk edildi.

16 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı
Zanlı Burhan B’nin hırsızlık, cinsel istismar, kasten yaralama, mala zarar verme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma olmak üzere 16 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Zanlı, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ