Özgür Özel oyunu kullandı

CHP Lideri Özgür Özel oyunu memleketi Manisa'da kullandı.

SİYASET 31.03.2024 12:28:00 0
Özgür Özel oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu Manisa merkez Yunusemre ilçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda ailesi ile birlikte oy kullandı.

Özel, oy verme işleminin ardından Ankara'ya dönerek seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi'nde takip edecek.

Okul çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Özel şunları söyledi: 

Bu demokrasi şölenine katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye'deki başta muhtar adayları olmak üzere hangi partiden olursa olsun yönetim adına iddia koyan ve seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyoruz.

 "SİLAHLARDAN UZAK DURUN"

Ben siyasi partimize mensup herkese ve sözüme değer veren herkese zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir istenmeyen olaylara gebe bir takım durumlar ortaya çıkabilir. Herkese bugün sakinliğini korumusını seçimin huzur ve itidal içinde sonuçlanmasını temenni ediyorum. 

Sandıklar açıldıktan itibaren sonuçlar ilan edilene kadar özellikle kazanma sevinciyle, kutlamalarla ilgili tüm vatandaşlarımızı en önce silahlardan uzak durmaya davet ediyorum. Böylesi günlerde en olmadık sevin gösterisinde kullanılan bir kurşun bir hayatın kaybedilmesine sebebiyet verebiliyor. Silahlardan uzak durulmasını tavsiye ediyorum. 

"SEVİNÇ GÖSTERİLERİNDE TAŞKINLIKTAN UZAK DURUN"

Partimize mensup veya bize oy verip sonuçlardan memnun olacak kişiler elbette sevinç gösterileri olacaktır. Taşkınlıktan uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yoktur. 

Sevinç gösterileri sırasında başkalarını üzmek rencide etmek Türkiye'nin birliğine beraberliğine zarar verir. Biz belki bugün sandıkta 20 milyon kişiyi, 30 milyon kişiyiz ama yarın Türkiye'de 84 milyon kişiyiz ve hep beraber yüz yüze bakacağız.

Vatandaşlar da böyle yapacak siyasiler de böyle yapacak. Bundan sonra karar milletin ve bu karara saygı duyacağız. "


GÜNDEM
1

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

2

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

3

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

5

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı