Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz: Fotoğraf çok konuşulmuş

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Mete Gazoz, ilk turda çok zorlandığını söyledi.

SPOR 2.08.2021 11:08:00 0
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz: Fotoğraf çok konuşulmuş

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda klasik yay bireysel branşında mücadele eden Mete Gazoz, finalde İtalyan Mauro Nespoli'yi yenerek altın madalyanın sahibi olurken, okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını da kazandırdı. Olimpiyat şampiyonu milli sporcu tarihi zafer sonrasında, ABD'li Brady Ellison'ı elediği maçta ekrana gelen gülümsemesiyle ilgili konuştu.

 Gazoz, "Çok mutluyum. 2016 bittikten sonra verdiğim sözü tuttuğum için daha da mutluyum. İlk tur beni çok zorladı. Rakibim de fiziksel olarak benden daha güçlüydü ama sonuç benim için güzel oldu" ifadelerini kullandı.

"Altın madalya benim olacak şeklindeki mutluluğumdu"
ABD'li Brady Ellison'ı elediği maçta ekrana gelen gülümsemesiyle ilgili de konuşan şampiyon, "Rakipler ok atarken gülümsediğim anlar çok konuşulmuş. O anda hissettiğim sadece mutluluktu. Birazdan kazanacağım, altın madalya benim olacak şeklindeki mutluluğumun dışarı vurmuş haliydi. Kasıtlı değildi ama her zaman o durumdan keyif çıkarmaya ve eğlenmeye çalışıyorum. O gülmelerim de eğlendiğimin göstergesiydi" dedi.


GÜNDEM
1

Kastamonu'da taksi şoförü silahla vurularak öldürüldü

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz

3

Anıtkabir'de 23 Nisan coşkusu

4

Irak ve Suriye'de 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

5

Maliye vergi kaçakçılığının peşinde: Kiralık IBAN sahipleri dikkat!

ASAYİŞ