Nihat NASIR yazdı! '' 8 saat nerede?''

Hatırlarsınız, Gül ve Davutoğlu ekibinden hâlâ etkili yerlerde bulunan bazı işbirlikçilerin sızdırdığı yalan yanlış bilgiler nedeniyle başını Kılıçdaroğlu’nun çektiği muhalifler, bir “128 milyar dolar nerede?” tezviratı ►

GÜNDEM 22.10.2022 20:19:00 0
Nihat NASIR yazdı!

Hatırlarsınız, Gül ve Davutoğlu ekibinden hâlâ etkili yerlerde bulunan bazı işbirlikçilerin sızdırdığı yalan yanlış bilgiler nedeniyle başını Kılıçdaroğlu’nun çektiği muhalifler, bir “128 milyar dolar nerede?” tezviratı ihdas etmişlerdi.

Baştan sona bir algı operasyonu olan bu dezenformasyon çalışması, İlhan Kesici gibi CHP’lilerin bile; ‘para bir yer kaybolmaz’ demesine rağmen istismarın dibini bulurcasına sündürülmüş de sündürülmüştü.

Bu aslı astarı olmayan sözde bilgi, rakamlarla çürütülmüş ve sonrasında da konu unutulmaya terkedilmişti.

 

CHP’lilerin ve diğer muhaliflerin bu manipülasyonu unutulmaya terk edildi ama Kılıçdaroğlu’nun Amerika seyahatinde 8 saat ortadan kaybolduğu gerçeği, unutulacak ve göz ardı edilecek türden değil doğrusu. Zira orta yerde hayli ilginç bir gelişme ve bir gözlerden kaçırma operasyonu söz konusu.

 

Belki de çok basit ve sıradan sayılabilecek bir hadise, bizzat kendileri tarafından büründürülen gizemli ve kuşkulu mahiyet nedeniyle, cevapsız bir bilmece gibi zihinleri meşgul edecek ve birbiri ardına sorular sorulmasına vesile teşkil edecek…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ ►


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM