Narkoçelik-10’la 55 ilde 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanlığı'nın koordinesinde 55 ilde eş zamanlı düzenlenen Narkoçelik 10 operasyonunda 1 ton 19 kg uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

ASAYİŞ 2.04.2024 13:07:00 0
Narkoçelik-10’la 55 ilde 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanlığı'nın emniyet ve jandarma ekipleri tarafından koordineli olarak yürütülen "Narkoçelik-10" operasyonları büyük başarıyla sonuçlandı. Bursa dahil 55 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yapan 250 zehir taciri ve sokak satıcısı etkisiz hale getirildi.

Operasyonlar kapsamında toplamda 1 ton 19 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, operasyonların aziz milletin desteği ve dualarıyla kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki uyuşturucu ticaretine yönelik önemli darbeler vuruldu. İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Gaziantep, Samsun ve birçok ilde yapılan operasyonlar neticesinde önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve çok sayıda zehir taciri ile sokak satıcısı yakalandı.


GÜNDEM
1

Korhan Berzeg davasında son gelişme! Arama çalışmaları tamamlandı

2

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

3

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

4

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

5

Bozdoğan-33 operasyonu: 1 Mayıs'ı provoke etmeye hazırlanan 58 kişi yakalandı!

GÜNDEM