Müşterisinin saçını çekip darp eden taksici yakalandı

Esenyurt'ta müşterisinin saçını çekip darp eden taksi şoförü yakalandı. Sürücüye çalışma izni ve ruhsat süresinin bittiği halde yolcu taşımaktan bin 823 TL idari para cezası kesildi.

ASAYİŞ 9.11.2022 16:55:00 0
Müşterisinin saçını çekip darp eden taksici yakalandı

  Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde  dün 34 TGB 19 plakalı ticari taksi sürücüsü ile kadın müşteri arasında araç içerisinde tartışma yaşanmıştı. Bir süre sonra taksiden inen sürücü, kadını darp etmeye başlamıştı. Kadının saçını tutarak vurmaya devam eden taksiciye, çevredeki vatandaşlar ve o esnada yoldan geçen sağlık görevlileri güçlükle müdahale edip ayırmıştı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada ticari taksi şoförünün A.A. olduğu tespit edilerek yakalandı. Yapılan incemeler de, taksi şoförü A. A.'nın  belediye tarafından ruhsat süresi bittiği halde yolcu taşımaya devam ettiği öğrenildi. Çalışma izni ve ruhsat süresi  bittiği halde yolcu taşımaktan bin 823 TL idari para cezası kesilirken, ticari taksi İBB TUDES yaptırımları çerçevesinde 15 gün süre ile men edildi.

Ayrıca A.A. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemleri yapılması için Esenyurt Esenkent Gazi Turgut Arslan Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. 
                             


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM