Muhtar, tartıştığı genci silahla vurdu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir mahalle muhtarı, köy kahvesinde tartıştığı genci silahla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı genç tedavi altına alınırken, muhtar ise jandarmaya giderek teslim oldu.

ASAYİŞ 19.08.2023 15:03:00 0
Muhtar, tartıştığı genci silahla vurdu

Olay, Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi’nde meydana geldi. Uğur Demirel (29) ve arkadaşları Gedelek’teki köy kahvesinde oturdukları esnada, iddiaya göre kahveye gelen mahalle muhtarı Mehmet D., Uğur Demirel ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın ardından üzerindeki silahı çıkaran Mehmet D., Uğur Demirel’e 3 el ateş etti. İki bacağına mermi isabet eden Demirel yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan genç, burada tedavi altına alınırken, Mehmet D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Uğur Demirel’e ait koyunların mahallede vatandaşların arazilerine girerek otlamasından dolayı muhtar ile Demirel arasında bir gün önce tartışma yaşandığı belirlenirken, Demirel’e ait köpeklerin de bazı vatandaşların bahçesine girdiği ve tavukları da parçaladığı ileri sürüldü. Olay öncesinde ise muhtar Mehmet D.’nin köy kahvesinde Uğur Demirel’i uyardığı, koyunların bahçelere zarar verdiğini söylediği ve bu yüzden ikili arasında tartışma yaşandığı belirlendi. 

Diğer yandan, iki bacağından yaralanan Uğur Demirel Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından şehir hastanesine sevk edildi. Olay sonrasında muhtar Mehmet D.’nin jandarmaya giderek teslim olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirlendi. 

 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM