Muğlaspor’a 3 yeni transfer

Teknik heyet raporu ve transfer komitesinin çalışmaları çerçevesinde gerçekleşen transfer Onurcan, Şerif Ali ve Adnan için imza töreni düzenlendi.

SPOR 21.06.2023 13:29:00 0
Muğlaspor’a 3 yeni transfer

 Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon çalışmalarını sürdüren Muğlaspor dış transfer çalışmaları çerçevesinde son olarak Yunus Emre Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki sağ bek Onurcan Küçük ve 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Şerif Ali Eğilmez'i kadrosuna dahil etti. Yeşil beyazlılar iç transferde ise 27 yaşındaki sol bek Adnan Erdem ile yeniden anlaşmaya vardı.

 

 Muğlaspor'un sampiyonluk hedefine katkı sunmak için geldiklerini dile getiren Onurcan ve Şerif Ali, takımın başarısı için en iyi şekilde sahada mücadele edeceklerini ifade etti. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk hedefine ulaşılamadığı için üzgün olduğunu ifade eden Adnan Erdem ise bu sezon birlik ve beraberlik içinde özlenen şampiyonluğun geleceğine inandığını belirtti. 


 Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Başkan Vekili Haluk Beyimoğlu, Başkan Vekili İbrahim Güngör, yönetim kurulu üyeleri Semih Soykan, İlker Barış Kalaç, Cahit Alkan, Kurtuluş Aktaş ve Futbol Direktörü Ozan Özkan hazır bulundu.  


                                        


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM