Muğla’da Perşembe’den itibaren sıcaklık 4-8 derece artacak

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde hava sıcaklığının 4-8 derece artacağı uyarısında bulundu.

GÜNDEM 31.07.2023 17:17:00 0
Muğla’da Perşembe’den itibaren sıcaklık 4-8 derece artacak

 Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, bölge genelinde etkisini artırması beklenmektedir. Sıcak hava dalgasının 3 Ağustos Perşembe günü etkisini artıracağı ve hafta başına kadar devam edeceği tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklıkları, sahil kesimlerinde 2 ila 4 derece civarında, iç kesimlerde 4 ila 8 derece civarında artacağı tahmin ediliyor. Nem değerleri bölgemizin iç kesimlerinde yüzde 30-50, sahil kesimlerinde yüzde 50-80 arasında seyretmesi bekleniyor. Muğla’da 37-39 C yüksek sıcaklık ve yüksek nem ile birlikte hissedilen sıcaklıklarda artış beklendiğinden, bölgede yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi. 
 


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM