Meteoroloji uyarıyor: Kuvvetli yağışlara hazırlıklı olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Bingöl, Elazığ ve Şanlıurfa illerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

YAŞAM 9.03.2024 10:52:00 0
Meteoroloji uyarıyor: Kuvvetli yağışlara hazırlıklı olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Bingöl, Elazığ ve Şanlıurfa illeri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Vatandaşların sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması önemle vurgulandı.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı: 7 il tehlikede

Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakimken, özellikle Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışlar bekleniyor. Adana'nın doğusu, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay'ın kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar görülebilir.

Vatandaşlar, yaşanabilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır. Özellikle çığ tehlikesi bulunan bölgelerdeki vatandaşların daha da dikkatli olması gerekmektedir.


GÜNDEM
1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

2

Ticaret Bakanlığı'ndan kritik adım!

3

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

4

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

5

Öğretmene saldıran veli yakalandı, adalete teslim edildi

SİYASET