Messi için karar vakti!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin Paris Saint Germain'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Paris Saint Germain'in yıldız futbolcu için kararını verdiği kaydedildi.

SPOR 1.12.2022 22:42:00 0
Messi için karar vakti!

Katar'daki dev organizasyonda etkili bir performans sergileyen Lionel Messi için Paris Saint Germain'in harekete geçtiği ortaya çıktı. Goal'de yer alan habere göre; 35 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık yeni sözleşme teklif edileceği kaydedildi. Lionel Messi'nin şu anda tüm odağının Dünya Kupası olduğu aktarıldı.

35 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon başında Barcelona'nın yaşadığı mali kriz nedeniyle uzun yıllardır formasını giydiği Katalan ekibine veda etmek zorunda kaldı. Lionel Messi kısa bir süre sonra Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'le sözleşme imzaladı. Arjantinli futbolcu, Paris Saint Germain'de ilk sezonunda oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Lionel Messi için kısa süre önce ABD iddiası ortaya atılmıştı. 35 yaşındaki oyuncu daha önce verdiği röportajda MLS'te forma giymeye sıcak baktığını aktarmıştı. Dünyaca ünlü oyuncu için Times'ta yer alan haberde; Inter Miami'nin devrede olduğu belirtilmişti. Arjantinli oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde MLS tarihinin en yüksek maaşa sahip futbolcusu olacağı kaydedilmişti. Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberlerde Lionel Messi için Barcelona'nın da devrede olduğu vurgulanmıştı.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Lionel Messi'nin ülkesi Arjantin son maçta Polonya'yı 2-0'la geçti ve turnuvada son 16 takım arasına adını yazdırdı. Lionel Messi için Katar'daki dev turnuva büyük bir öneme sahip. Kariyeri boyunca Dünya Kupası'nda hiçbir zaman mutlu sona ulaşamayan Arjantinli belki de son turnuvasında şampiyon olmak için performans sergiliyor. 35 yaşındaki yıldızın ülkesi Arjantin'in Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup olduğu maçta Lionel Messi rakip fileleri penaltıdan havalandırdı.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM