Meral Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a yeni teklif!

İYİ Parti'de gerçekleşen tarihi buluşmanın ardından açıklama yapan Kürşad Zorlu, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a cumhurbaşkanlığı yardımcılığı adaylığı önerildiğini belirtti.

GÜNDEM 6.03.2023 14:01:00 0
Meral Akşener

İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyareti sonrası açıklamada bulundu.

20 dakika süren İmamoğlu-Yavaş-Akşener görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Zorlu, iki isme cumhurbaşkanlığı yardımcılığı adaylığı önerildiğini belirtti.

                                
Parti sözcüsü Zorlu, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundan yeni bir öneri sunarak 2 belediye başkanının Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmasını istediğini belirterek, “Milletin sesi, milletin iradesi olma sorumluluğunu en başından bu yana duyan ve bu sorumluluk bilinciyle hareket eden Sayın Genel Başkanımız, milletimizin sesi doğrultusunda milletimizi heyecanlandıracağını düşündüğümüz yeni bir kuşatıcı, kapsayıcı yenir bir öneriyle millet ittifakına önerisini oluşturmuştur. Her iki belediye başkanımıza seçilecek 13. Cumhurbaşkanının yetkili, icracı 2 Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir, bu önerilerini önümüzdeki dakikalar içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu’na da Genel Başkanımız aktaracaktır. Müzakere süreci bu şekliyle devam edecektir” diye konuştu. 
 


GÜNDEM
1

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

2

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

3

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

4

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

5

Sigara fiyatlarına yeni zam: Cep yakacak artışlar devam ediyor

EKONOMİ