MEB'den velilere LGS uyarısı!

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 5 Haziran'da uygulanacak merkezi sınava girecek öğrencilerin sınav bilgileri, 14 Nisan'a kadar kontrol edilebilecek.

EĞİTİM 6.04.2022 15:26:00 0
MEB

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, LGS kapsamında merkezi sınavın başvuruları ve onay işlemleri Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda, Bakanlık tarafından merkezi olarak gerçekleştirilen başvuru işlemlerine ilişkin öğrencilerin sınav bilgilerinin "e-okul.meb.gov.tr" üzerindeki e-Okul Veli bilgilendirme sisteminden 14 Nisan'a kadar kontrol edilmesi gerekiyor.Bakanlık, LGS adayı öğrencilerin sınav bilgilerinin kontrolü konusunda velilere bilgilendirme mesajı da gönderdi. Öğrencilerin bilgilerinde sorun bulunması halinde, veliler, düzeltme taleplerini okul müdürlüklerine iletebilecek.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

EKONOMİ
GÜNDEM
1

Bursa'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından uzmanlardan ilk açıklama geldi

2

Yangına karşı hava ve kara seferberliği!

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kanser hastalarına müjde: 5 akıllı ilaç geri ödeme kapsamında!

4

Leman'ın provokasyonuna tepki çığ gibi büyüdü

5

Efkan Ala’dan “Erdoğan görevden ayrılacaktı” iddialarına sert tepki: “Açık bir dezenformasyon ürünüdür”