MEB'den flaş yüz yüze eğitim tarihi ve sınav açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okullarda yüz yüze eğitimin başlamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak en az bir sınavı yüz yüze yapmak istediklerini belirtti.

EĞİTİM 11.12.2020 12:40:00 0
MEB

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk NTV yayınına konuk olarak soruları yanıtladı. Bakan Selçuk açıklamalarında yarıyıl tatilini öne almanın da senaryolar içinde olduğunu belirtti ve yüz yüze eğitim ile yüz yüze sınav hakkında değerlendirmelerde bulundu.

YÜZ YÜZE EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, sınavlar ne zaman yapılacak?" şeklindeki sorulara yanıt verdi. Yüz yüze eğitim için 4 Ocak'ın iyimser bir tahmin olduğunu belirten Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki hafta Kabine toplantısında bu konu tekrar değerlendirmeye alınacak. Bu tür kararları almak tamamen veriye bakma gerekliliği doğuruyor. Okulların açılmasını biz de istiyoruz ama duruma bakılacak. Muhtemel senaryolar değerlendirilip okul kararı verilecek."
 
Bakan Selçuk açıklamalarında 4 Ocak'ın iyimser bir tarih olduğunu belirtti ve "okulların bir an önce açıklaması yönünde bir talebim var. Tüm bunlara baktığımda 4 Ocak iyimser bir tahmin." dedi.

YÜZ YÜZE SINAV

22 Ocak'ta karne vermek istediklerini belirten Bakan Selçuk en az bir sınavı yüz yüze yapmak istediklerini çocuklara basılı karne vermek istediklerini tüm şartlara karşı da hazırlıkların sürdüğünü vurgulayarak "Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor." ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ