Marmaris'i yakan kundakçının babası konuştu!

Marmaris'teki orman yangınını çıkaran Sacit Ayhan'ın babası Kadir Ayhan, "Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Çünkü orman gitti. Herkesin ekmeğiyle oynadı..." dedi.

GÜNDEM 24.06.2022 14:46:00 0
Marmaris

Marmaris'teki orman yangınını başlatan Sacit Ayhan tutuklandı. Zanlının babası Kadir Ayhan ise A Haber'e açıklamalar yaptı. Gözyaşlarına boğulan baba Ayhan, "Doğadan ekmek yiyen birisi. Yıllarca arıcılık yaptı benimle. Keşke orman yanmasaydı. Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Herkesin ekmeğiyle oynadı..." ifadelerini kullandı

 

Marmaris'te orman yangınını başlatan Sacit Ayhan kısa sürede yakalandı. Ayhan, sorgusunda yangını kendisinin çıkardığını anlattı.

MARMARİS'İ YAKAN ZANLININ BABASI KONUŞTU...

Çok üzgün olduğunu belirten baba Ayhan, şöyle konuştu... 

"İşten gelince duş aldı giyinip gitti. Ama gelmeyince ve yangın çıkınca endişelendim. Aradım ulaşamadım. Yangının ortasında kaldığını düşündüm. Sonra güvenlik güçleri motorunu buldu. Ardından kendisinin yakalandığını söylediler. Hiç ummuyordum. Yapacak birisi değil, doğayı da seven birisi.  Doğadan ekmek yiyen birisi. Yıllarca arıcılık yaptı benimle. Keşke orman yanmasaydı.  Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Çünkü orman gitti. Biz arıcılıkla uğraşan kişileriz. Herkesin ekmeğiyle oynadı.

"PERPERİŞANIM"

Kadir Ayhan, 'Oğlunuz nasıl bir insandı?' sorusunu ise şöyle yanıtladı: Sessiz sakin bir insandı. Akşam 9-10'da yatar sabah 9'da kalkar. Sinirli ve agresif değildir. Perperişanım…


GÜNDEM
1

İki lider arasında kritik görüşme: özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

3

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

4

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

5

Kemal Kılıçdaroğlu’na 2 yıl 4 aya kadar hapis talebi

SİYASET