Marmara'da sis ve pus uyarısı! Görüş mesafesi düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.

YAŞAM 30.03.2024 10:29:00 0
Marmara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 30 Mart 2024 tarihli hava durumu tahminlerine göre, ülke genelinin bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışın Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında etkili olması bekleniyor.

Marmara'da sis ve pus uyarısı

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Görüş mesafesinin düşmesi ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğinden dolayı sürücülere dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

Güneybatı'da toz fırtınası riski

Güneybatı kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Toz fırtınası riski nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Doğu'da çığ tehlikesi artıyor

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Bölgede bulunan ve seyahat etmeyi planlayan vatandaşların dikkatli olması ve yetkililerin uyarılarını dikkate alması önem taşımaktadır.

Seçim günü hava nasıl olacak?

31 Mart Pazar günü ise yağış beklenmiyor. Sıcaklık Ankara'da 23, İstanbul'da 19 ve İzmir'de ise 26 derece civarında. Ege ve Akdeniz bölgelerinde sıcaklık 29-30 dereceye kadar çıkacak. Doğu bölgelerinde ise çığ riski artıyor.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM