"Mahzen-7 Operasyonu"nda 27 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-7 Operasyonu"nda aralarında elebaşı Muhammed Uray'ın da bulunduğu 27 şüphelinin gözaltına alındığını ve organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

ASAYİŞ 9.03.2024 10:29:00 0

İstanbul'da yapılan Mahzen-7 Operasyonu'nda elebaşı Muhammed Uray'ın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

İstanbul'da Mahzen-7 Operasyonu: 27 şüpheli gözaltına alındı, örgüt çökertildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen operasyonda Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar ilçelerinde faaliyet gösteren organize suç örgütü üyeleri tespit edildi. Şüphelilerin suçları arasında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "nitelikli yağma", "kasten yaralama", "mala zarar verme", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "genel güvenliği tehlikeye sokma", "silahlı tehdit" ve "kanuna muhalefet" bulunuyor.

Operasyonda 12 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, uyuşturucu madde, 2 hassas terazi ve çok miktarda para ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, organize suç örgütlerini temizlemeye kararlı olduklarını vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM