Kraliçe 2. Elizabeth, geç saatlere kadar televizyon izliyor

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, televizyon izlemek için geç saatlere kadar oturması yüzünden bitkin düşüyor.

GÜNDEM 26.10.2021 16:47:00 0
Kraliçe 2. Elizabeth, geç saatlere kadar televizyon izliyor

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, doktor tavsiyesi üzerine Kuzey İrlanda gezisinden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Elizabeth, sağlık kontrollerinin ardından sorumluluklarını azaltmaya karar verdi. Bunun üzerine 95 yaşındaki Elizabeth'in sağlık durumu mercek altına alındı.  Geç saatlere kadar TV izliyor. The Sunday Times'ın haberine göre Kraliçe, yoğun bir kişisel sorumluluk programı sürdürdüğü ve televizyon izlemek için geç saatlere kadar oturduğu için bitkin düştü.

Gazete, Kraliçe'nin tek başına yemek yemek istemediği için bu ay ailesi ve arkadaşlarıyla sürekli bir öğle ve akşam yemeği akışı yaşadığını söyledi.

Eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in nisandaki ölümünden bu yana Kraliçe'nin, kendini meşgul tutmaya çalıştığı söyleniyor. Kraliyet Ailesi'ne yakın bir kaynak, Kraliçe'nin akşamlarını sık sık, çocuklarına bakan 95 yaşındaki bakıcı Mabel Anderson'la televizyon izleyerek geçirdiğini belirtti. Kaynak, The Sunday Times'a "Kraliçe bazen onu arar ve Mabel gidip onunla birlikte televizyon izler. Çok samimiler." dedi.

Polis draması Line of Duty'nin ve tenis yıldızı Emma Raducanu'nun bu yaz ABD Açık'taki zaferinin, Kraliçe'nin izlemek için geç saatlere kadar oturduğu programlar arasında olduğu söyleniyor.


GÜNDEM
1

Mehmet Şimşek: "Enflasyonla mücadele için ilave adımlar atılacak"

2

36 bin sağlık personeli alımı Resmi Gazete'de! Bakan Koca'dan "hayırlı olsun" mesajı

3

Bursa'da "Mahzen-32" operasyonu ile suç örgütü çökertildi

4

TCMB faiz kararını açıkladı! Faiz sabit bırakıldı, enflasyon hedefi %5 olarak belirlendi

5

Şehitler Abidesi’nde SOLOTÜRK gösterisi nefesleri kesti

EKONOMİ