Köy okullarında yüz yüze eğitim heyecanı

YOZGAT'ta bulunan 123 köy okulunda, koronavirüs tedbirleri altında yüz yüze eğitim başladı. Uzun zaman sonra öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelen öğrenciler, büyük heyecan yaşadı.

EĞİTİM 15.02.2021 13:01:00 0
Köy okullarında yüz yüze eğitim heyecanı

Merkeze bağlı Esenli köyündeki Bilal Şahin İlkokulu'nda eğitim gören ve uzun zaman sonra okula gelen öğrenciler, büyük heyecan yaşadı. Ateşleri ölçülerek sınıflara alınan öğrenciler, aylardır görmedeği öğretmenleri ve arkadaşları ile hasret giderdi. Öğrencilerden Sümeyye Altınok, uzaktan eğitim sürecinde arkadaşlarıyla yan yana gelemediğini ve özlediğini belirterek, "Okulumu, öğretmenimi özlemiştim. Uzaktan eğitimde öğretmenimi de fazla göremiyorum. Yüz yüze eğitim daha güzel" dedi.

Yozgat Valisi Ziya Polat ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da okula ziyarette bulundu. Vali Polat, öğrencilerin okullarını, okulların da öğrencileri özlediğini belirterek, "Umarım bu süreci de en iyi şekilde koronavirüs tedbirlerine uyarak atlatırız ve 1 Mart'ta da ikinci kademeyi açarız. İlerleyen zamanda da tüm öğrencilerimizi okullarda görürüz. Tedbirlerimize uyarsak çocuklarımız en kısa zamanda okullarıyla buluşacaktır" dedi. 

 

 


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ