Katar Basını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Al Sani görüşmesini manşete taşıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turunun ikinci durağı olan Katar’da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü. Gerçekleşen görüşme ise Katar Basınında geniş bir yer aldı.

GÜNDEM 19.07.2023 13:58:00 0
Katar Basını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Al Sani görüşmesini manşete taşıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Körfez turuna çıktı. Körfez Turunun ikinci durağı ise Katar oldu. Burada yaptığı ikili ilişkiler sonrasında Katar basını görüşmeyi basına taşıdı. 

Katar’ın medyasında geniş yer alan görüşme Al Sani'nin ikili ilişkiler ve iki ülke arasındaki çeşitli alanlardaki stratejik ortaklık başta olmak üzere bir dizi meseleyi ele aldığını yazıldı.

Basında İki liderin, küresel ekonomik alandaki konumlarını güçlendirmek için birlikte çalışmaya olan bağlılıklarını teyit ettikleri kaydedilirken, özellikle ihracat finansmanı, turizm, temiz enerji alanlarında karşılıklı fayda sağlayan yatırım fırsatlarını belirlemek için ortak teknik ekiplerin çalışmalarını yoğunlaştırma konusunda anlaştıkları belirtildi. Ayrıca, Erdoğan'ın Katar'dan bir sonraki durağı Birleşik Arap Emirlikleri'ne geçtiği bilgisi paylaşıldı.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM