Karşıyaka’da yaprak dökümü devam ediyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka’da yeni sezon öncesinde yıllardır kulüpte forma giyen birçok oyuncu ile yollar ayrıldı.

SPOR 17.07.2023 11:43:00 0
Karşıyaka’da yaprak dökümü devam ediyor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Karşıyaka, kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra eski oyuncuları ile de tek tek yollarını ayırıyor. Geçen sezonun son bölümlerindeki kötü sonuçlar nedeniyle taraftarın tepki göstermesi üzerine önce 9 sezondur yeşil-kırmızılı formayı giyen kaptan Mustafa Aşan kulüple anlaşarak ayrılık kararı almıştı. Bu kararın ardından sezon tamamlanınca ayrılık rüzgarına takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Metin Peker ve Cenk Özbey de katıldı. 

 9 oyuncu gitti 
 Karşıyaka formasını uzun yıllar giyen ve değişilmez oyuncuları olan Mustafa Aşan, Cenk Özbey ve Metin Peker’in yanı sıra yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Kerem Pala, Fatih Ergen, Yusuf Balcıoğlu, Özgür Güler, Soner Birinci, Recep Türköz’le de yollar ayrıldı. Bu oyunculardan Mustafa Aşan Yozgat Belediyesi’ne, Metin Peker ile Soner Birinci Elazığspor’a, Recep Türköz 68 Aksaray’a, Cenk Özbey Silifke Belediyespor’a transfer oldu. Henüz bir takımla anlaşamayan dört oyuncunun ise birçok kulüple transfer görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. 
                                     


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM