Karnesini alan öğrenci okul önünde arkadaşı tarafından tabanca ile vuruldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde karnesini aldıktan sonra okul önünde kendisini bekleyen arkadaşının yanına giden lise öğrencisi, tabanca ile vuruldu. İki lise öğrencisinin tabanca ile şakalaşırken olayın meydana geldiği öğrenildi.

ASAYİŞ 16.06.2023 17:13:00 0
Karnesini alan öğrenci okul önünde arkadaşı tarafından tabanca ile vuruldu

 Olay, Darıca ilçesi Nenehatun Mahallesi’ndeki Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi.

 Edinilen bilgiye göre, karnesini alan 11. sınıf öğrencisi M.Ü. (17), okul karşısında kendisini bekleyen arkadaşı O.K.'nin (17) yanına gitti. O.K., belindeki silahı arkadaşı M.Ü. ile şakalaşmak için çıkarttı.

 O sırada okul müdürünü fark eden O.K., tabancayı saklamaya çalıştığı esnada patladı. Tabancadan çıkan kurşun, M.Ü.'nün bacağına isabet etti. M.Ü. acı içinde yere yığılırken, arkadaşı O.K. de elindeki silahtan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı öğrenciyi ambulansla hastaneye kaldırdı. 


 O.K.'nin de daha önce Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gördüğü, ancak okulla ilişkisinin kesildiği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 


                                         


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM