Karadeniz Ahmet'i vermiyor

Samsun’da girdikleri denizde kuzeni ve ikizi boğularak hayatını kaybeden, kendisi de kaybolan 11 yaşındaki Ahmet’i arama çalışmaları 3. günde de devam ediyor.

ASAYİŞ 17.07.2023 11:46:00 0
Karadeniz Ahmet

 Kaybolmasının 3. gününde Ahmet'i Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalgıçları detaylı bir şekilde arıyor.  


 Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisinde 15 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen olayda, serinlemek için denize giren kardeşler Elif Nur Topçu (11) ve Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz kardeşler Ahmet Altundal (11) ve Sümeyya İncilay Altundal (11) akıntıya kapıldı. Olaya müdahale eden Samsun Emniyet Müdürlüğü kurbağa adamları Oğuzhan Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal’ı sağ olarak kurtardı, Elif Nur Topçu’yu kalbi durmuş halde sahile çıkardı.

 Ahmet Altundal ise denizde kayboldu. Dalgıç polislerin uzun süre kalp masajı yaptığı Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal özel bir hastaneye, Oğuzhan Topçu ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Sümeyya İncilay Altundal ve Elif Nur Topçu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocukların cenazeleri dün toprağa verildi.

 
 Ahmet'i arama çalışmaları sürüyor  
 11. yaşındaki Ahmet Altundal'ı dalgıç polisler ve sahil güvenlik ekipleri 3 gündür arıyor. Dalgıçlar su altında ararken, tekneler ise su üzerinde arama çalışması yapıyor. Polis ekipleri kıyıda da arama çalışması yapıyor. Bu sabah tekrar başlayan arama çalışmasında saat 11.00 itibarıyla Ahmet'e ulaşılamadı. 

 
 Arama çalışmasının devam edeceği öğrenildi. 

 
                                       


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM