“Karaçay Barajı'yla ilgili bir risk yok”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8'lik depremlerin ardından yaptığı açıklamada, "Karaçay Barajı ile ilgili bir söylenti yayıldı. Henüz teyit edilen bir risk olmadığını gördük." dedi.

GÜNDEM 20.02.2023 22:24:00 0
“Karaçay Barajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8'lik depremlerin ardından AFAD Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 büyüklüğünde bağımsız bir deprem meydana geldiğini belirten Oktay, sonrasında yaklaşık 20 artçı deprem yaşandığını bildirdi.

Oktay, "8 yaralımız var. Kandilli'nin bir tsunami uyarısı vardı, görüştük prosedür gereği yapıldığını öğrendik. Şu anda böyle bir risk görmedikleri için kaldırılmıştır." diye konuştu.

'KARAÇAY BARAJI İLE İLGİLİ RİSK YOK'

Karaçay Barajı ile ilgili bir söylentinin yayıldığını söyleyen Oktay, "Karaçay Barajı ile ilgili henüz teyit edilen bir risk olmadığını gördük." dedi.

“PANİK YAPILACAK BİR KONU YOK, KONTROLÜMÜZ ALTINDA”

Oktay, " Hasarlı binalara girmemeleri hususunda özellikle rica ediyoruz. Lütfen girmeyin. Biz tüm gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Panik yapılacak bir konu yok, kontrolümüz altında." ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
1

Korhan Berzeg davasında son gelişme! Arama çalışmaları tamamlandı

2

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

3

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

4

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

5

Bozdoğan-33 operasyonu: 1 Mayıs'ı provoke etmeye hazırlanan 58 kişi yakalandı!

GÜNDEM