Kandil Gecesi camiye girip hakaretler yağdırdı

Zonguldak'ta kandil gecesi camiye gelen bir kadın, cemaatin şaşkın bakışları arasında hakaretler yağdırarak camiden ayrıldı. Olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alındı.

ASAYİŞ 8.10.2022 15:49:00 0
Kandil Gecesi camiye girip hakaretler yağdırdı

  Edinilen bilgiye göre, olay, kandil gecesi dolayısıyla program düzenlenen Uzun Mehmet Camii'nde meydana geldi. Saat 19.35 sıralarında camiye gelen Ö.D. isimli kadın, cami içerisine ayakkabıları ile girerek cemaate hakaretler yağdırdı. Cemaatin şaşkın bakışları arasında camiden ayrılan Ö.D., ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan incelemede Samsun ve İstanbul ilinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü anlaşılan Ö.D. hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan işlem başlatıldı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ö.D., Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.     

Samsun'daki bir akıl hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilen ve daha önce bir çok suçtan sabıkası olduğu öne sürülen Ö.D. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.


Polis ekiplerince nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına getirilen Ö.D., ifadesinin tamamlanmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüphelinin adliyedeki sorgusu sürüyor.


GÜNDEM
1

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

2

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

3

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

4

Münevver Karabulut cinayeti: Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı

5

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Bozdoğan-34" operasyonunda 41 DEAŞ şüphelisi yakalandı

GÜNDEM