Jorge Jesus'un maçı kaybettiren ofsayt taktiği

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jorge Jesus, 4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası eleştirildi. Taktik ve oyuncu seçimleriyle eleştirilen Jesus'a bir eleştiri de rakip 10 kişiyken yapılan ofsayt taktiği yüzünden geldi.

GÜNDEM 3.04.2023 11:52:00 0
Jorge Jesus

Süper Lig'in 27. haftasında 10 kişi kalan Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus, eleştirilerin hedefi haline geldi.

Derbilerde 3'lü savunmadan vazgeçmeyen ve çıktığı tüm önemli maçlardan hüsranla ayrılan saı-lacivertlilerde, Beşiktaş maçında da büyük bir üzüntü yaşandı.

Fenerbahçe, skor 1-0 lehineyken penaltı kazandı. Welinton da aynı pozisyonda kırmızı kart gördü. Topun başına geçen Valencia skoru 2-0 yapamazken bu dakikanın ardından oyun da tamamıyla değişti.

Ofsayt taktiği işe yaramadı

Savunma arkasına her fırsatta kaçan siyah-beyazlılar Redmond'un ortası Cenk Tosun'un kafasıyla skoru eşitlerken, bu golden dakikalar sonra savunma arkasına atılan topta Cenk, bir kez daha ağları havalandırdı.

Bu gole kadar birçok kez savunma arkasına sarkan siyah-beyazlı futbolcular, Jesus'un ofsayt taktiğine de neredeyse hiç yakalanmadı.

Portekizli hoca, 10 kişi kalan rakibine karşı denediği ofsayt tuzağı yüzünden de taraftarların hışmına uğradı.

2-1'lik skorun ardından sazı eline alan Beşiktaş, maçtan 4-2lik galibiyetle ayrıldı.


GÜNDEM
1

İki lider arasında kritik görüşme: özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

3

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

4

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

5

Kemal Kılıçdaroğlu’na 2 yıl 4 aya kadar hapis talebi

SİYASET