İYİ Parti'de sular durulmuyor! Partiden istifa etti

İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız, gençlere hitaben çektiği bir video ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

GÜNDEM 19.06.2023 10:43:00 0
İYİ Parti

 2017 yılında Google’daki üst düzey yöneticiliğini bırakarak Türkiye’ye dönen İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız, kurucusu olduğu İYİ Parti’den istifa etti.

İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Yıldız, konuşmasında mevcut siyasi sistemi eleştirerek, “Bilerek ya da bilmeyerek pek çok yönetici bu liyakatsiz düzenin devamını istiyor. Her şey kapalı kapılar ardında, ahbap-çavuş ilişkisi ile ilerlesin, başarı kriterleri belli olmasın. İşte hepsi bu. Hiçbir şey sorgulanmıyor. Özeleştiri yapılmıyor. Kimse yanlışını kabul etmiyor. Pek çok yönetici bundan memnun ama biz memnun değiliz” dedi. 


 Yıldız, gençlerin, siyasilerin seçimden seçime hatırladığı bir oy potansiyeli olduğunu hatırlatarak, kurulu düzeni değiştirmeyen, koltukları gençlere bırakmak istemeyen siyasilerin, gençlerin gündeminin, değerlerinin, dertlerinin mevcut Ankara düzenindeki sağır kulaklarda karşılık bulmadığını söyledi. Taylan Yıldız videoda, gençlerin sesi olmaya, onlar için projeler üretmeye, dünyayı yakalamış bir Türkiye hedefiyle siyasette mücadele etmeye devam edeceğini belirtti. 
              


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ