İstanbul'da araç içinden ateş açan zanlı gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da aracının içinden etrafa ateş açan şüphelinin gözaltına alındığını ve hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

ASAYİŞ 23.03.2024 10:38:00 0
İstanbul

İstanbul'da aracının içinden etrafa ateş açarak masum insanların hayatını riske atan şahıs, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu gözaltına alındı. 18 yaşındaki M.Ö. isimli şahıs hakkında 6136 sayılı Kanun'a muhalefet suçundan işlem yapıldı ve 26 bin lira idari para cezası kesildi.

İstanbul'da araç içinden ateş açan zanlı gözaltına alındı: İşlem başlatıldı

Söz konusu olay, bir sosyal medya hesabından "Araç içerisinden ateş eden" bir şahsın görüntüsünün yayımlanmasıyla ortaya çıktı. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, görüntüyü incelemeye aldı ve şahsın kimliğini ve olayın gerçekleştiği yeri tespit etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Daire Başkanlığı ekipleri, şahsı kısa sürede gözaltına aldı. Polis merkezine getirilen şahıs, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Şehir eşkıyalığına müsaade etmeyeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Araç içinden hedef gözetmeksizin ateş ederek masum insanların hayatını riske atanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Şehir eşkıyalığına özenenleri adalete teslim etmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM