İnegöl Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin büyük başarısı

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) tercih sonuçlarının açıklanmasının İnegöl'de üniversiteye yerleşen öğrenciler de belli oldu.

EĞİTİM 20.08.2022 21:36:00 0
İnegöl Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi

Üniversitelere yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İnegöl'de gözler; okulların üniversitelere yerleştirme oranlarına, kazandırdığı öğrencilere, öğrencilerin kazandığı bölümlere çevrildi.

İnegöl'de bulunan  aynı zamanda  Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olan Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde  69 öğrenci 4 yıllık fakülteleri kazanarak büyük başarıya imza attı.

Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Katırcı yaptığı açıklamada " Anadolu İmam Hatip Lisesi ve proje okulumuz  bu yıl İnegöl'de ilkleri başardı. 23 Mühendislik-Mimarlık, 2 Tıp, 6 PDR Psikoloji,4 Hukuk, 4 Eczacılık-Diş Hekimliği, 8 Sağlık bilimleri, 8 Fen Edebiyat -Öğretmenlik, 2 Veterinerlik, 4 yönetim bilişim sistemleri,1 İlahiyat ve 7 diğer bölümler olmak üzere topalmda 69 öğrencimiz 4 yıllık fakülteleri kazandı. Öğrencilerimizin başarısı aileleriyle beraber bizleri de sevindirdi. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM