İnce’den 6’lı masanın yönetim şekline tepki

Muharrem İnce 6’lı masayı eleştirerek, “50+1 alan cumhurbaşkanı yüzde 1-2 alacak Temel Karamollaoğlu'ndan talimat alacak böyle bir saçmalık olur mu? Cumhurbaşkanı sizin emir eriniz mi? “ dedi.

POLİTİKA 3.12.2022 23:12:00 0
İnce’den 6’lı masanın yönetim şekline tepki

Keşan programına oto galericiler sitesi ziyaretiyle başlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce altılı masayı eleştirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidarın karşısında yanlış şeyler söyleyen bir muhalefetin bulunduğunu dile getirdi.

Muharrem İnce, "Altılı masanın bir üyesi Temel Karamollaoğlu, 'Biz eşgüdüm kurulu kuracağız.' diyor. Cumhurbaşkanı o eşgüdüm kurulundan talimat alacakmış. Yani 6 genel başkan bir araya gelecek, bir cumhurbaşkanı seçecek. Cumhurbaşkanı 50+1 ile seçiliyor. 50+1 alan cumhurbaşkanı yüzde 1-2 alacak Temel Karamollaoğlu'ndan talimat alacak böyle bir saçmalık olur mu? Cumhurbaşkanı sizin emir eriniz mi? Sizin yaveriniz mi? Siz kendinize yaver mi seçiyorsunuz? Böyle bir cumhurbaşkanı olmaz." ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM