Hırsızlar eski çalışanlar çıktı

Bağcılar’da alacak verecek meselesi yüzünden 3 kişi daha önce çalıştıkları işyerinden otomobil parçaları ve çelik kasasını çaldı. Eski işyerini soyan hırsızlar kısa sürede yakalanırken, yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasın

ASAYİŞ 8.10.2022 14:55:00 0
Hırsızlar eski çalışanlar çıktı

Olay, 14 Eylül günü Bağcılar’daki oto ticaret merkezindeki bir işyerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 şüpheli şahıs otomobil parçaları ve çelik kasayı çalarak araçlarına binip olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekipleri iş yeri sahibinin ihbarı üzerine olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemede, izlenen güvenlik kamera görüntülerinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen F.K.(27), H.A.(24) ve B.K.(26) isimli şüpheli şahıslar polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken, çelik para kasası ve bazı oto aksesuarları da ele geçirildi. Hırsızlık suçundan kayıtları olduğu öğrenilen şahısların, işyeri sahibiyle aralarında alacak verecek meselesinden kaynaklı husumet olduğu öğrenildi. Adreslerde yapılan incelemelerde bulunan çelik kasayı hırsızların açamadığı ve kasanın ise içinin boş olduğu belirlendi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. 
 
  Hırsızlık anı kamerada 
  Alacak verecek yüzünden husumetli olan şahıslar, yeşil otomobilleriyle iş yerine geldi. 3 şahıs, çaldıkları para kasasını ve otomobil parçalarını arabaya koyarken görüntülendi. Daha sonra şahısların olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü. 

                                         


GÜNDEM
1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yıllık enflasyon yaz aylarından itibaren düşüşe geçecek"

2

TSK'dan terör örgütlerine sert darbe! 23 terörist etkisiz hale getirildi

3

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında neler masaya yatırılacak?

4

TL Eylül 2021'den bu yana en değerli seviyesine çıktı

5

31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları belli oldu

GÜNDEM