HDP ile Kılıçdaroğlu'nun kaos çağrısına CHP Bursa'dan destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki akşam sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" dedi. Vatand

GÜNDEM 11.02.2022 00:42:00 0
HDP ile Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden paylaştığı video ile yüksek elektrik faturalarına tepki gösterme bahanesiyle adeta devlete karşı milleti kışkırtma girişiminde bulundu.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a elektrik faturalarındaki KDV oranını yüzde 1'e indirmesini öneren Kılıçdaroğlu, "31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını da geri al, faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümden vazgeç, bırak insanlar rahat bir nefes alsın" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar hiçbir elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi.

CHP BURSA İL BAŞKANLIĞI ÇAĞRIYA DESTEK VERDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" açıklamasının ardından CHP Bursa İl Başkanlığı, gelen elektrik faturasını parti binasına astı.

Asılan dev faturaya "Ödemiyoruz" yazıldı.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda il başkanlığına önceki dönem 3 bin 440 lira fatura geldiği belirtildi.

HDP İLE AYNI ÇAĞRI

CHP’nin yıllardır birlikte hareket etmekten çekinmediği HDP’nin Güneydoğu’da sokaklara Yaptığı çağrıda Bölge halkını ssyana teşvik etmiş ,son olarakta elektrik faturalarının ödenmemesi çağrısını yapmıştı.  Kılıçdaroğlu’nun benzer bir açıklama yapması, iki partinin aynı dili konuştuğunun ıspatıdır ve   ittifak halinde olduklarını yine gözler önüne serdi.


GÜNDEM
1

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

3

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

4

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

5

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

GÜNDEM