Hastane teknik servis çalışanı gaz patlamasında hayatını kaybetti

Denizli Devlet Hastanesi'nde teknik servis olarak görev yapan 43 yaşındaki Hakan Dursun, klima tamiri esnasında meydana gelen gaz patlamasında ağır yaralandı. Dursun, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ASAYİŞ 15.07.2023 16:29:00 0
Hastane teknik servis çalışanı gaz patlamasında hayatını kaybetti


Olay, Güney ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli Devlet Hastanesi'nde teknik servis personeli 43 yaşındaki Hakan Dursun, ilçe hastanesine klima tamiri için görevlendirildi. Dursun, klima tamiri yaptığı sırada beklenmedik bir şekilde gaz sıkışması ve ardından patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle ağır yaralanan Dursun, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Dursun’u sağlık ekipleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisine alındı. Ancak, doktorların ve sağlık ekibinin çabalarına rağmen Dursun hayatını kaybetti. Hakan Dursun'un ani ölümü ailesi, yakınları ve meslektaşları tarafından derin üzüntüye sebep oldu. 

Hayatını kaybeden Dursun, ailesi ve sevenleri tarafından bugün ikindi namazına müteakip saat 16.00’da Servergazi Mezarlığına defnedilecek.  
 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM