Hakan Ural’ın durumu ağırlaştı sevenlerinden dua istedi

Sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla virüslerle mücadele ettiğini ,her geçen gün daha da zorlandığını dile getirdi

GÜNDEM 6.11.2021 10:51:00 0
Hakan Ural’ın durumu ağırlaştı sevenlerinden dua istedi

Bir süredir soğuk algınlığıyla mücadele eden Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına ara verdi. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Ural, durumunun ciddileştiğini söyleyerek sevenlerini korkuttu.

“TARİF EDİLEMEYEN VİRÜSLERİ DENEYİMLEMİŞ OLDUK”

İki gün önce Instagram’dan paylaşım yapan Ural, “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat Allah’ın izni ile çok iyiyim. Arayan soran tüm dost arkadaşlara teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır. Allah’tan bir mani olmazsa pazartesi beraberiz. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” dedi.

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”

Ancak bugün durumu ağırlaşan sunucudan yeni bir paylaşım geldi. Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM