Görükle TREND BULVAR projesinde mutlu son

Borsa İstanbul’da işlem gören gayrimenkul şirketi Trend GYO, Bursa'da hayata geçirdiği projede anahtarlar teslim edilmeye başladı

EKONOMİ 18.10.2023 16:58:00 0
Görükle TREND BULVAR projesinde mutlu son

Borsa İstanbul’da işlem gören gayrimenkul şirketi Trend GYO, Bursa'da hayata geçirdiği projede anahtarlar teslim edilmeye başladı.
Son aylarda yaşanılan ekonomik krize rağmen projesini zamanında bitiren TREND GYO AŞ.hayata geçirdiği konut projelerinin gözde merkezi Nilüfer Görükle’de  teslim edilen evler  büyük ilgi görüyor.
TREND GYO A.Ş.’nin hayata geçirdiği 240 daire ve 6 dükkandan oluşan TREND BULVAR, 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.
 Özellikle üniversite kampüsüne yakın konumu nedeniyle öğrenciler tarafından ilgi gören TREND BULVAR evleri, modern çizgisiyle yeni evli çiftler tarafından da tercih ediliyor.
Müşterilerinin sadece proje süresince değil, sonrasında da haklarını korumak, kiralama ve satış süreçlerini doğru yönetmek amacıyla hizmet anlaşmaları yapan TREND GYO A.Ş., TREND BULVAR Projesinin tüm süreçleri için İDEAS Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ile anlaştı.
Müşterinin her aşamada memnun ve kazançlı olmasına özen gösterdiklerini belirten TREND GYO A.Ş. Genel Müdürü E. Tarık Argıt; “Borsaya açık, şeffaf ve denetlenebilir yapıya sahip bir şirketten gayrimenkul almanın ayrıcalığını müşterilerimizin görüp yaşamasını istiyoruz” dedi. Firma olarak yeni projeleri de ajandalarına aldıklarını belirten Argıt, vatandaşa soluk aldıran verimli ve kazançlı projelere devam edeceklerini bildirdi.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM