Gelen haberler korkunç! Ölü sayısı 18 oldu

Sahte içkiden zehirlendikleri iddiası ile hastaneye kaldırılan bazı vatandaşlar hayatını kaybetti. İzmir'den bu konu hakkında gelen haberler korkunç. Ölü sayısı 18'e yükseldi.

GÜNDEM 13.10.2020 10:46:00 0
Gelen haberler korkunç! Ölü sayısı 18 oldu

İzmir'in birçok ilçesinde sahte içki kullandıkları öne sürülen çok sayıda kişi, mide bulantısı ve görme kaybı gibi şikayetleri görülünce hastaneye kaldırıldı ve tedaviye başlandı. Urla Devlet Hastanesi'nde tedavi gören O. K., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören S. Y., Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavisi süren A. K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÖLÜ SAYISI 18'E YÜKSELDİ

 
Ölenlerin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu doğrultuda İzmir'de hayatını kaybedenlerin sayısı 18 oldu.
Bunun yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, dün akşam saatlerinde Çiğli ilçesinde düzenlediği operasyonda, etil alkolün dağıtılmasında kilit isim olduğu belirtilen H.G.'yi gözaltına aldı. H.G.'ye ait depo ve aracında yapılan aramalarda ise 5 ton etil alkol ele geçirildi.


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ