Galatasaray'ın yıldız oyuncuya yaptığı teklif ortaya çıktı!

Galatasaray, golcü futbolcuya 2+1 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak Firmino'yu Barcelona başta olmak üzere; A.Madrid, Juventus, Roma, Milan ve Chelsea de istiyor.

GÜNDEM 22.04.2023 10:48:00 0
Galatasaray

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray, bir yandan da yeni sezonun hamlelerini yapıyor. Önceliği Mauro Icardi'ye veren Sarı-Kırmızılılar, taraftarın sevgilisi olan Arjantinli yıldızın bonservisini almak için çalışıyor. Olası bir sıkıntı çıkması durumunda ise; Aslan'ın B planı Roberto Firmino... Liverpool'dan sezon sonunda ayrılacak olan Brezilyalı yıldızla temasa geçen Galatasaray transfer komitesi, 2+1 yıllık sözleşme teklif etti. "AnfieldWatch"a göre ise Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyla prensipte anlaştı.

SON BÜYÜK HAMLESİNİ YAPACAK

Ancak Avrupa'daki çeşitli basın organları; Firmino'ya dev talipler olduğunu vurguluyor... Darwin Nunez'in transfer edilmesiyle birlikte Liverpool'da ikinci plana düşen Brezilyalı'nın ismi İspanyol devi Barcelona'nın yanı sıra Atletico Madrid, Juventus, Roma ve Milan'la anılıyor... İngiliz basını ise; son olarak Chelsea'nin Firmino'ya teklif yapacağını duyurdu. Golcü oyuncunun birçok talibi olduğu vurgulanan haberde; "31 yaşındaki oyuncu, kariyerinin son büyük hamlesini arıyor ve dört büyük ligin yanı sıra Türkiye'den de Galatasaray'ın listesinde yer alıyor. ABD ve Arabistan'dan da teklif var." ifadeleri kullanıldı.

MİLLİ TAKIMI KAYBETTİ

2015 yaz transfer döneminde Alman ekibi Hoffenheim'dan Liverpool'a 41 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Roberto Firmino, 8 yıldır Kırmızıların formasını giyiyor. Bu süreçte Merseyside ekibiyle 360 maça çıkan 31 yaşındaki forvet, 109 gol atıp, 79 defa da asist yaptı. Bu sezon teknik direktör Klopp'la sorunlar yaşayan Firmino, Premier Lig'de 23 maça çıkarken sadece bin 137 dakika sahada kalabildi. Brezilyalı yıldız buna rağmen 9 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu. Liverpool'da yeterli süreyi alamayınca milli takımdaki yerini de kaybeden Firmino, 2022 Dünya Kupası kadrosuna da alınmamıştı


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM