Farah Zeynep Abdullah’a tepki yağıyor

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medya hesabından, “Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter” ifadeleriyle attığı paylaşıma tepki yağdı.

GÜNDEM 21.02.2023 19:30:00 0
Farah Zeynep Abdullah’a tepki yağıyor

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın attığı tweete, kısa bir süre sonra binlerce kişi “Allah devletimize zeval vermesin” duasıyla yorum yaptı.

 “Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter” ifadeleriyle attığı tweete binlerce kişi, “Allah yar, devlet var olsun. Allah devletimizin yardımcısı olsun. Allah devletimizi korusun. Allah devletimize zeval vermesin” gibi dualar ederek cevap verdi.

Oyuncu Abdullah, paylaşımının ardından kendisine; "Allah devletimize zeval vermesin. Milleti muhtaç etmesin" ifadeleriyle dua eden 'debuffer' adlı kullanıcıya ise 'Etti kardeşim etti zaten' diyerek cevap verdi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH NERELİ?

Farah Zeynep Abdullah’ın gündeme gelmesinin ardından kim olduğu ve ailesi de merak edildi. Babasının Irak Türkmenlerinden annesinin ise Boşnak kökenli bir kadın olduğu, büyük aile geçmişinde Türkiye’ye göç edildiği öğrenildi.

Lise eğitiminin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde okuyan Abdullah, daha sonra ailesinin iş durumu gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak öğrenimini bu ülkede tamamladı.


GÜNDEM
1

Korhan Berzeg davasında son gelişme! Arama çalışmaları tamamlandı

2

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

3

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

4

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

5

Bozdoğan-33 operasyonu: 1 Mayıs'ı provoke etmeye hazırlanan 58 kişi yakalandı!

GÜNDEM