Faiz tamam! Sırada enflasyon var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Erdoğan, faizi tek haneye indirdiklerini, sıra da enflasyonun düşmesi olduğunu belirtti.

EKONOMİ 26.11.2022 22:20:00 0
Faiz tamam! Sırada enflasyon var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki önemli konulara değindi. Merakla beklenen enflasyon oranlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

‘ENFLASYON DA İNECEK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Faiz meselesine, en sonunda ne demiştim, tek haneliye ineceğiz. Faizde tek haneliye indik mi? İndik. Hadi bakalım şimdi bunu ne ile izah edeceksiniz. Ve bundan sonra da bu böyle devam edecek. Ya işte enflasyon şöyle böyle. Merak etmeyin o da inecek. Bizim için önce faizdi ve faizi bu noktada tek haneye indirdik. Şimdi buradan yatırımcılara sesleniyorum. Bakın, hepsine söyledim. Gelin başta kamu bankaları olmak üzere size ama dikkat, yatırım kredisi vermede kamu bankaları var. Yatırım kredisi ile hedefimiz nedir? Yatırım, istihdam, yönetim, ihracat, cari fazla yoluyla büyüme. Dünyada en hızlı büyüyen ülkeler arasında ülkemizi sokacağız. Durmak yok, yola devam.” ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
1

Bahçeli'den İmamoğlu'na Hamas tepkisi

2

Simit fiyatlarına bakanlık onayı zorunlu hale geldi!

3

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için görüşmelere başlıyor

4

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

5

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

SİYASET