Eski kız arkadaşının yüzüne kimyasal atan şüpheli serbest bırakıldı

Eski kız arkadaşının yüzüne kimyasal madde attığı ve silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli S.B., konutu terk etmeme şartıyla adli kontrolle serbest bırakıldı.

GÜNDEM 6.01.2022 17:17:00 0
Eski kız arkadaşının yüzüne kimyasal atan şüpheli serbest bırakıldı

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşayan S.S. şiddet nedeniyle 4 yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşı S.B'nin bir araya gelmek isteğine olumsuz yanıt verdi.

Kız arkadaşına cep telefonuyla mesaj atarak tehdit ettiği ileri sürülen S.B, dün konuşmak için S.S'nin yanına geldi.

Taşıdığı ruhsatsız silahı çıkartarak tehdit edip öpmeye çalıştığı öne sürülen zanlı, S.S'nin direnmesi üzerine bir şişedeki kimyasal maddeyi eski kız arkadaşının yüzüne fırlattı.

YÜZÜNDE YANIKLAR OLUŞTU

S.S.’nin yüzünün belirli bölgelerinde ikinci dereceden yanık ve lekeler oluştu. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, S.S.’yi hastaneye kaldırdı.

SİLAHI KORKUTMAK İÇİN KULLANDIĞINI SAVUNDU

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan S.B, alkolün vermiş olduğu etkiyle böyle bir eylemde bulunduğunu, silahı korkutmak için çıkardığını ve kullanmadığını savundu.

Şüphelinin ifadesinde yaşananlardan dolayı pişmanlık duyduğunu, eski kız arkadaşının yüzüne attığı maddenin ‘lavabo açıcı’ olduğu beyanında bulunduğu öğrenildi.

Mağdur S.S. ise şüpheliyle 4 yıllık bir ilişkisi olduğunu, ayrıldıktan sonra kendisini sürekli rahatsız ettiğini belirterek polise şikayetçi oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, şüpheliye yönelik "kasten yaralama", "cinsel saldırıya teşebbüs", "silahla tehdit" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından soruşturma açıldı.


GÜNDEM
1

ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

2

Biden: Amcamı yamyamlar yedi

3

İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar

4

Türkiye ve Azerbaycan imzayı attı!

5

Kanarya yarı final peşinde! İşte Fenerbahçe-Olympiakos maçının muhtemel 11'leri