Esenyurt’taki zanlıların ifadeleri ortaya çıktı

Esenyurt’ta işlenen kan donduran cinayete ilgili ifadeler ortaya çıktı.

GÜNDEM 1.08.2023 12:30:00 0
Esenyurt’taki zanlıların ifadeleri ortaya çıktı

Esenyurt’ta bir işyerinde yaşanan kan dondurucu olayda bir iş yerine gelen 4 kişi kurşun yağdırmış, Batuhan Bayındır (20), Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen (21) ise yaralanmıştı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların yapılan sabıka kaydı sorgulamasında Tarık Ö.’nün 1, Murat Ö.’nün 3, Servet Ö.’nün ise 9 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlıların ilk ifadeleri de ortaya çıktı.

Saldırıda silahla 2 genci öldürüp 1 genci yaralayan Tarık Ö., emniyetteki ifadesinde şunları söyledi: “İki aile arasında demir ticareti vardı. 625 bin TL ödendi ancak geri kalan 625 bin TL’nin ödenmesi sırasında sorunlar çıktı. Ben de avukatımla icraya verdim. Türkcan Erzen WhatsApp’tan yaptığı paylaşımlarla beni çevreme karşı küçük düşürdü. Yaptığı durum paylaşımına sinirlenip konuşmak üzere adrese gittim. Niyetim konuşmaktı. Dükkanda bulunan oğlundan babasını aramasını istedik ama o karşı çıkınca olay bir anda istemediğimiz boyuta ulaştı. Amacım cinayet işlemek değildi. Darp ettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim”

Zanlılardan Murat Ö. ve Servet Ö. de Türkcan Erzen’in kendilerine borcu olduğunu, konuşmak için gittiklerini ancak olayların bir anda kontrolden çıktığını söyledi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM