Erdoğan'dan Sakarya'ya "Türkiye Yüzyılı" mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada "Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği" ile mahalli idareleri dünyanın en üst ligine çıkarmak istediklerini söyledi.

SİYASET 24.02.2024 15:25:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatan Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Sakarya'dan destek istedi.

Erdoğan, Sakarya'nın her zaman Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olduğunu ve bu şehirden her zaman büyük destek aldığını söyledi. "Sakarya, 15 Temmuz'da da hainlere geçit vermeyen bir şehirdir." diyen Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'na Sakarya'yla birlikte girmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Muhalefete de sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Muhalefet kendi kavgalarıyla boğuşuyor, milletten haberleri yok." dedi. Erdoğan, terörle mücadelede elde edilen zaferleri de hatırlatarak, "Teröristleri Cudi'de, Tendürek'te, Gabar'da gömdük." diye konuştu.

Erdoğan, son olarak Türk savunma sanayiinin gelişmesine yönelik yatırımların önemini vurguladı ve yeni geliştirilen KAAN uçağının gökyüzü ile buluştuğunu müjdeledi.

 

 

 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM