Erdoğan'dan CHP'ye para sayma tepkisi: "Hayırdır yav ne iş bu?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine tepki gösterdi: "Hayırdır yav ne iş bu?"

SİYASET 18.03.2024 17:19:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada CHP'ye sert eleştirilerde bulundu.

Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine tepki göstererek, "Para destelerini, demetlerini gördünüz mü? Hayırdır yav ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılır" dedi.

Erdoğan: CHP'nin Ankara'ya verecek hizmeti yok

CHP'nin Ankara'ya hizmet edemeyeceğini savunan Erdoğan, "Şu CHP zihniyetinin fetret devrinden Ankara'mızı kurtarmaya var mıyız? Bunlardan bir şey olmaz. Bunların Ankara'mıza, başkentimize verecekleri hiçbir hizmet yoktur, bundan sonra da olmayacaktır. Ankara'yı Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak yeni bir dönemin kapılarını Turgut kardeşimizin açacağına ben inanıyorum. Cumhurbaşkanı olarak ben yanındayım. Cumhur İttifakı olarak biz yanındayız. Ve vereceğimiz desteklerle sadece Keçiören değil inşallah Ankara'mız yeniden ayağa kalkacak" diye konuştu.

Erdoğan: Yollarda En ufak bir adım atıldı mı?

CHP'li belediyelerin yol yapmadığını ve hizmet üretmediğini öne süren Erdoğan, "Havalimanından şehir merkezine kadar şu yollarda en ufak adım atıldı mı? Sadece Melih Bey'in döneminde atılmış adımlar var. Gel gör ki, bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt ne şu ne bu hiçbir şey yok. Ben Ankaralıyım. Havalimanından şehir merkezine kadar ne yapıyorsak biz yapıyoruz. Bu beyefendi geldi geleli yollarda hiçbir şey yok. Yollarda en ufak bir adım atıldı mı? Nerede CHP belediyesi var dökülüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de böyle..." ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Enflasyon yılın ikinci yarısında düşecek

Ekonomiye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Küresel krizlerin tetiklediği hayat pahalılığı ve asrın felaketinin getirdiği maddi yük nedeniyle vatandaşlarımızın ekonomik gücünün zayıfladığının farkındayız. Piyasaların ve vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Enflasyon yılın ikinci yarısında düşecek" dedi.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM