Erdoğan: Siyasi hayatım bitirilmek istendi
28 Şubat darbesinin 24. yılında açıklamalarda bulunan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "28 Şubat'ı yaşadım, okuduğum şiir nedeniyle siyasi hayatım bitirilmek istendi" dedi.
28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat'ı yaşadım, okuduğum şiir nedeniyle siyasi hayatım bitirilmek istendi" ifadelerine yer verdi.
28 Şubat darbesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "28 Şubat döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydım. Okuduğum bir şiir sebebiyle hukuksuz bir şekilde hapse atıldım ve siyasi hayatım bitirilmek istendi. Şu an halkın oylarıyla seçilmiş ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyorum. Her türlü engellemelere rağmen şan ve şerefle aziz milletime hizmet ediyorum. Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat'ı yaşadım, 28 Şubat'ın farkındayım" ifadelerine yer verdi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Erol Köse hayatını kaybetti
-
2
Maliye 'lüks harcama' yapan 16 bin 300 kişinin peşinde
-
3
Trump'tan flaş karar! Enerji tesislerine saldırı 5 gün ertelendi!
-
4
Teğmen Ebru Eroğlu’nun ihraç davasında karar
-
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
-
6
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altaylı’ya geçmiş olsun telefonu
-
7
Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak
-
8
MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı
-
9
İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani
-
10
Bakan Tekin, Ramazan etkinliklerini eleştirenlere tepki gösterdi
