Erdoğan: "Muhalefetin idaresi altındaki şehirler harap oldu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, muhalefetin idaresi altındaki şehirlerin harap olduğunu söyledi.

SİYASET 9.02.2024 16:47:00 0
Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, muhalefetin idaresi altındaki şehirleri eleştirdi. Erdoğan, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu" dedi.

Erdoğan, AK Parti'nin 30 yıllık belediyecilik tecrübesini ve 21 yıllık iktidar tecrübesini birleştirerek Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun şehirler inşa edeceğini söyledi. Erdoğan, "Afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri inşa edeceğiz. Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatırımlara öncelik vereceğiz" dedi.

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya'yı ve tüm Türkiye'yi Cumhur İttifakı renkleriyle boyamak istediğini söyledi. Erdoğan, "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? Antalya'mızı Türkiye Yüzyılı hizmetleriyle taçlandırıyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız?" diye konuştu.


 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM