Elon Musk'a şok! Çocuğu cinsiyetini ve adını değiştiriyor!

Elon Musk'ın trans çocuğu, adının yeni durumuna göre değiştirilmesini talep etti ve "Artık biyolojik babamla herhangi bir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.

GÜNDEM 21.06.2022 14:21:00 0
Elon Musk

Elon Musk'ın çocuğu, hem isim değişikliği hem de cinsiyetinin kimliğinde kadın olarak değiştirilmesi için Nisan ayında Santa Monica'daki Los Angeles County Yüksek Mahkemesi'ne başvurdu.

Musk'ın çocuğu başvuru formunda, kimlik değişikliği için babasıyla bağlarını koparmak istediğini ve isim değişikliği talep ettiğini vurgulayarak "Artık onunla yaşamıyorum ve biyolojik babamla herhangi bir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.

Yakın zamanda 18 yaşına giren Xavier Alexander Musk'ın yeni ismi düzeltildi ancak basında yer almadı. Elon Musk, çocuğu Xavier Alexander'ın annesi Justine Wilson'dan 2008'de boşanmıştı.

Twitter'ı satın alma girişimleri ile konuşulan Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda trans hakları konusunda tartışmalı yasalara ve kararlara imza atan Cumhuriyetçileri destekleyeceğini açıklamıştı. 2020'deki bir paylaşımında ise Musk trans bireylerin kendilerini tanımlama yöntemlerine tepki göstererek "Ben
kesinlikle trans haklarını destekliyorum ama bu zamirlerin hepsi bir kabus" demişti.


GÜNDEM
1

Marmara'da sis ve pus uyarısı! Görüş mesafesi düşecek

2

68 ilde Mercek-15 operasyonu gerçekleştirildi

3

Borsa İstanbul ilk yarısında yükseldi

4

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

5

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

YAŞAM