Ekşisözlük’ten şok provokasyon

Ekşisözlük sitesinden, 6 yaşında cinsel istismara uğradığı iddia edilen bir genç kızın yaşadığı mağduriyet üzerinden İslam’a, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e ve müminlere her türlü hakaret edildi.

GÜNDEM 12.12.2022 20:45:00 0
Ekşisözlük’ten şok provokasyon

Her karanlık süreçte provokatif mesajların yayınlandığı Ekşisözlük sitesinde, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiası üzerinden önce İsmailağa Cemaati daha sonra bütün İslami kurum ve kuruluşları hedef alındı.

Ekşisözlük'te açılan "İsmailağa Cemaati" ve "İsmailağa Cemaatini kurşuna dizeceğiz" konu başlıklarında, isimsiz kullanıcılar tarafından yapılan yorumlarda cemaat mensupları hakkında tehditler yöneltildi.

Ekşisözlük yorumcularından "mgser"in ifadeleri sitede şöyle kayıtı:

"Bir gün hepsi Fatih Meydanı'nda duvara karşı dizilip vurularak idam edilecek. İdam edilirken yakılan mermilerin faturaları çocuklarına gönderilecek."

"Punche" isimli Ekşisözlük kullanıcısının yorumu şöyle:

"İsmailağa cemaatini kurşuna dizeceğiz - O günler gelir de izleriz diye güzel bir şişe viski alıp saklamak lazım, izlerken keyifle içeriz..."

"Lhuntarn" takma isimli kullanıcının provokatif mesajı şu:

"İsmailağa cemaatini kurşuna dizeceğiz - İdam manasında gönüllü olarak yer alırım derdim ama bana kalana kadar binlerce insan zaten görev almış olur."

"Gemilerdehalimvar" kullanıcı adlı yorumcunun Ekşisözlük'teki yorumu şöyle:

“İsmailağa cemaatini kurşuna dizeceğiz - bu pedo cemaatçiler için kurşunlanmak benim gözümde çok hafif bir ceza olurdu şahsen. Ben daha yaratıcı şeyler umuyorum.”

 


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM