Düzce’de şok uygulamalarda suç unsurları ele geçirildi

Düzce’de polis ekipleri gece saatlerinde şehrin muhtelif noktalarında şok uygulamalar yaparak suçlu ve suç unsurlarını yakalarken, trafik yönünden de kusurlu olanlara cezai işlem uygulanıyor.

ASAYİŞ 14.09.2023 10:14:00 0
Düzce’de şok uygulamalarda suç unsurları ele geçirildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nce şehir genelinde şok uygulamalar yapılmaya başlandı. 

2 gün de 30 farklı noktada 66 farklı ekiple gerçekleştirilen şok uygulamalarda 2 ruhsatsız tabanca ve 22 adet fişek, 14 adet ilaç, 15 gram metamfetamin, 9 gram esrar, 1 adet cam pipo, 2 gram skunk, 2 adet sentetik ilaç yakalandı. Ayrıca, 2970 araç ve sürüce sorgulanırken 1 araç trafikten men edildi. Çalıntı olan bir motosiklet ele geçirilirken, 357 araç sürücüsüne toplamda 615 bin 931 lira idari yaptırım uygulandı.  



 Yabancı uyruklular da yakalandı 
 Ekiplerin şok uygulamaları çerçevesinde yapılan kontrollerde Düzce’de oturum izni olmayan 5 yabancı uyruklu şahıs yakalanarak haklarında işlem yapılırken, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarında işyeri veya kurumdan hırsızlık şüphelisi 1 şahıs ile motosiklet hırsızlığı şüphelisi 2 şahısta yapılan çalışmalarda yakalandı. Şahıslar sorguların ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ